+40 735 169 959
Ziua cartofilor bio din Transilvania
joi, 21 oct.
|Delnița
Ora și locul
21 oct. 2021, 13:00
Delnița, Barn Guesthouse Delnița 537231, Romania
Despre eveniment
În sezonul 2021, am testat douăsprezece soiuri de cartofi în sistem ecologic din patru ferme din Ținutul Secuiesc (Ciumani, Lunca de Sus, Mădăraș Ciuc și Lăzărești). Scopul nostru a fost să câștigăm experiențe în cultivarea diferitelor soiuri în mod organic. La evenimentul nostru, dorim să împărtășim celor interesați rezultatele experimentului pe teren; iar în cadrul degustării, participanții vor cunoaște caracteristicile cartofilor comparând gustul și alte proprietăți gastronomice ale fiecărui soi. Pentru Szőcs Előd, cultura alimentară a Ținutului Secuiesc a fost foarte importantă de mult timp. În calitate de bucătar profesionist, el va coace, găti și va vorbi despre diferențele în utilizarea diferitelor tipuri de cartofi în bucătărie. Program: - Descrierea proiectului care oferă finanțarea experimentului - Prezentarea experimentului și a rezultatelor - „Competiția de gusturi” - degustarea și comprtiția cartofilor cultivați ecologic.