top of page

Curs de preparare a brânzeturilor maturate în stil elvețian

mie., 20 mar.

|

Vacsárcsi

De data aceasta, la cursul nostru, poți învăța cum să faci unul dintre cele mai căutate tipuri de brânză, brânzeturi semitare și tari maturate de tip elvețian. Avantajul lor este că, deoarece necesită câteva luni de maturare, vânzarea lor nu este așadar strict legată de timp ca proaspăt, de ex. in cazul cremelor de branza.

Înregistrarea este închisă
Vezi alte evenimente
Curs de preparare a brânzeturilor maturate în stil elvețian
Curs de preparare a brânzeturilor maturate în stil elvețian

Ora și locul

20 mar. 2019, 09:00 – 13:00

Vacsárcsi, Văcărești 537203, România

Despre eveniment

Pentru mai multe informații și pentru a aplica, contactați colega noastră Melinda Balla la 0746 316 683.

Distribuie evenimentul

©2019 de Asociația Agri-Cultura-Natura Transylvaniae

Fotografii: Gyula Ádám, Eszter Dobos, László Lovász, Gergely Rodics

Sponsorii noștri: EUKI, Lund Trust, Barbara Knowles Fund, Comisia Europeană, Hungaria Nostra Foundation of Los Angeles

Fondul Barbara Knowles logo.jpg
050422_logo_bmwk_euki_standard_RGB_en.jpg
Hungaria_Nostra_logo_small.jpg
bottom of page