top of page

vin., 20 sept.

|

Consiliul Județean Hargita

Informații despre licitațiile așteptate ale Agenției Hegyvidéki

La evenimentul organizat de asociația noastră, doi reprezentanți ai Agenției Hegyvidéki din Dornavátra vor prezenta oportunitățile de licitație care sunt anunțate în conformitate cu Legea Hegyvidéki.

Înregistrarea este închisă
Alte evenimente
Informații despre licitațiile așteptate ale Agenției Hegyvidéki
Informații despre licitațiile așteptate ale Agenției Hegyvidéki

Ora și locul

20 sept. 2019, 11:00 – 13:00

Consiliul Județean Hargita, Csíkszereda, Szabadság tér 5.

Despre eveniment

Asociația Agri-Cultura-Natura va susține o sesiune de informare vineri, 20 septembrie de la ora 11, în sala de marmură a Megyeháza, despre o viitoare oportunitate de licitație. 

În cadrul Programului de Dezvoltare Economică Montană, un abator, un mic procesator de carne, un colector și procesator de lână, un colector și procesator de plante medicinale și ierburi, un colector și procesator de fructe și ciuperci, o fabrică de lapte, un procesator de lapte și un cabana de munte va fi eligibilă pentru sprijin.  

Poate exista maxim 1 câștigător pe municipiu și pe subiect. Afacerile (II, PFA, IF, SRL) și cooperativele pot aplica, dar asociațiile, din păcate, nu.  

La licitație sunt așteptați puțini câștigători, sumele disponibile pentru licitație fiind în jur de 100.000 de euro. Contribuția este de 10-20%, dar suma este relativ mare (mai mult de 10.000 de euro). Prin urmare, aplicația nu este destinată unor mase mari. Puteți afla cine ar trebui să se implice la următoarea adresă:http://azm.gov.ro/proiecte-tip-anzm/ 

Evenimentul este organizat în comun cu Direcția Agricolă Județeană Hargita și Agenția Teritoriilor de Munte în sala de marmură a Primăriei Județene.  

Pentru a aplica, trebuie să completați scurte declarații de intenție, pe care vă putem ajuta să le pregătiți la fața locului sau la biroul nostru. 

Distribuie evenimentul

bottom of page