top of page

szept. 20., P

|

Hargita Megye Tanácsa

Tájékoztató a Hegyvidéki Ügynökség várható pályázatairól

Az egyesületünk által szervezett eseményen a dornavátrai Hegyvidéki Ügynökség két képviselője fogja bemutatni azokat a pályázati lehetőségeket, amelyek a Hegyvidéki Törvény értelmében kerülnek kiírásra.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Tájékoztató a Hegyvidéki Ügynökség várható pályázatairól
Tájékoztató a Hegyvidéki Ügynökség várható pályázatairól

Idő és helyszín

2019. szept. 20. 11:00 – 13:00

Hargita Megye Tanácsa, Csíkszereda, Szabadság tér 5.

Az eseményről

Az Agri-Cultura-Natura Egyesület szeptember 20. pénteken 11 órától tájékoztatót tart a Megyeháza márványtermében egy közelgő pályázati lehetőségről. 

A Hegyvidéki Gazdaságfejlesztési Program keretében támogatható lesz vágópont, kis húsfeldolgozó, gyapjúbegyűjtő és -feldolgozó, gyógy- és fűszernövény begyűjtő és feldolgozó, gyümölcs és gomba begyűjtő és feldolgozó, tejcsarnok, tejfeldolgozó, hegyi esztena.  

Községenként és témánként maximum 1 nyertes lehet. Pályázni vállalkozások (II, PFA, IF, SRL) és szövetkezetek tudnak, azonban egyesületek sajnos nem.  

A pályázaton kevés nyertes várható, a pályázható összegek 100 ezer eurós nagyságrendűek. Az önerő 10-20%, de az összege is viszonylag nagy (több 10 ezer euró). A pályázat tehát nem nagy tömegeknek szól. Arról, hogy kinek érdemes belevágni, a következő címen lehet tájékozódni: http://azm.gov.ro/proiecte-tip-anzm/ 

A rendezvényt a Hargita Megyei Mezőgazdasági Igazgatósággal és a Hegyvidéki Területek Ügynökségével közösen szervezzük a Megyeháza márványtermében.  

A pályázáshoz rövid Szándéknyilatkozatokat kitöltése szükséges, amit a helyszínen, vagy irodánkban segítünk elkészíteni. 

Esemény megosztása

bottom of page